You are here:   KM > 2012
Register   |  Login

Enter Title

Minimize

KM i mete

Olle klubbmästare i mete...

Det blev Olle Carlström som tog hem den prestigefyllda segern i Y-krokens KM i mete den 27 juli i Marmen. Olle lyckades lura upp tre braxen och de kom att fälla avgörandet. Olle vann med 2 826 gram före Tauno Samppala som hade 2 768 och Robin Jonsson på tredje plats med 2 148 gram.

Seija Laitinen blev som enda startande dam segrare i damklassen med 722 gram.

Resultatlista

 
Edit AnnouncementKM internationellt... - den 30 juni 2012

KM i internationellt mete...

... blev ingen "hit" ur metesynpunkt. Fisket var i det närmaste uselt i Lögdösjön på onsdagskvällen. Låg vattentemperatur och nordanvind bidrog säkert till det magra resultatet. Kantplatserna fällde avgörandet och Mikael Wiström som hade kanten längst in i viken lyckades bäst och vann före Egon Rongdén som satt på den andra kanten. Trea blev Urban Melander. Det bästa med kvällen var nog den grillade korven efter tävlingen... Komplett resultatlista nedan.
Resultatlista
 
 

Johan Dammström klubbmästare i pimpel...

Fisket var riktigt bra vid Y-krokens öppna KM på Tynderösundet den 11/2. Totalt vägde 27 deltagare in över 297 kilo fisk med en snittfångst på 11 004 gram!

2012 års klubbmästare i pimpel blev Johan Dammström som kom till tävlingen bara minuter innan den startade och hann ca 100 meter ut på isen innan "startskottet" gick. Det tycktes dock inte ha varit någon nackdel för Johan fick 19 584 gram! Fisk som vi andra gick förbi! 

Urban Melander blev tvåa med drygt 18 kilo och Fredrik Öhrling trea med drygt 17 kilo.

Seija Laitinen blev bästa dam med 6 442 gr före Ingegerd Lundgren som hade 6 180 gr.